ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Αγαπητοί γονείς,

    Όπως γνωρίζετε όλοι πολύ καλά, λόγω των ειδικών υγειονομικών συνθηκών, οι επισκέψεις στο σχολείο με σκοπό την ενημέρωσή σας  από τους εκπαιδευτικούς της τάξης δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

    Θα παρακαλούσαμε λοιπόν, η διά ζώσης επίσκεψη στο σχολείο να γίνεται μόνο αν συντρέχει κάποιος ειδικός  και σοβαρός λόγος και πάντα αφού έχετε συνεννοηθεί από πριν με την διεύθυνση του σχολείου.

    Για την ανάγκη όμως της ενημέρωσής σας για θέματα που αφορούν την πρόοδο- και όχι μόνο- των παιδιών σας, από την ερχόμενη εβδομάδα (15/2) και για όσο ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα, θα ισχύει το εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Ενημέρωσης Γονέων/Κηδεμόνων από τους/τις εκπαιδευτικούς, το οποίο και σας αποστέλλουμε.

    Όλοι/ες οι εκπαιδευτικοί στις αναγραφόμενες στο Πρόγραμμα ώρες θα είναι διαθέσιμοι/ες για να σας ενημερώνουν τηλεφωνικά  μόνο στο τηλέφωνο του σχολείου.

   Με τον τρόπο αυτό θεωρούμε  ότι καλύπτεται, έστω και μερικώς, η ανάγκη ενημέρωσης με την παράκληση να μην γίνεται κατάχρηση του χρόνου, για να μπορούν  έτσι να εξυπηρετούνται όσο το δυνατόν περισσότεροι.

        Ο Διευθυντής και το εκπαιδευτικό του Σχολείου

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕNΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Στατιστικά Ιστοσελίδας

Σήμερα 1976
Χθες6147
Τη βδομάδα 35588
Προηγούμενη βδομάδα 36550
Το μήνα 13588
Προηγούμενο μήνα 159712
Σύνολο 974682
Σύνολο Χρηστών105
Χρήστες 0
Επισκέπτες 105

Σύνδεση

 

Ο Καιρός

O καιρός σήμερα