ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες

ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ/ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ/ΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΔΕΙΑ.

Όσοι/ες γονείς-κηδεμόνες επιθυμούν για οποιονδήποτε λόγο να επικοινωνήσουν με τη διεύθυνση ή τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου, παρακαλούμε να επικοινωνούν ΜΟΝΟ τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Επίσης, όταν ένας γονέας/κηδεμόνας προσέρχεται εκτάκτως στο σχολείο για να παραλάβει μαθητή/τρια που ασθένησε ξαφνικά, αφού δηλώσει την παρουσία του στη Διεύθυνση του σχολείου από το θυροτηλέφωνο ή στη φύλακα του σχολείου, ΔΕΝ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ, αλλά αναμένει στην είσοδο-έξοδο του κτηρίου για να παραλάβει το παιδί του.

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το Κυλικείο για τη εξόφληση λογαριασμών, ενημέρωση κλπ, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με την κα Λίτσα  στο τηλέφωνο: 698875733.  Σχετικά με τη διευθέτηση των οικονομικών, μπορείτε είτε να δίνετε τα χρήματα στα παιδιά σας είτε να στέλνετε σε κλειστό φάκελο το οφειλόμενο ποσό, είτε να κλείνετε ραντεβού με την Υπεύθυνη του κυλικείου για να πραγματοποιηθεί η πληρωμή στην είσοδο του σχολείου (εκτός ωρών προσέλευσης-αποχώρησης και εκτός του αύλειου χώρου). Τα παραπάνω μέτρα πρόληψης έχουν ληφθεί για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια για όλους μας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας!

Ο Διευθυντής και το Εκπαιδευτικό προσωπικό

Στατιστικά Ιστοσελίδας

Σήμερα 2011
Χθες6147
Τη βδομάδα 35623
Προηγούμενη βδομάδα 36550
Το μήνα 13623
Προηγούμενο μήνα 159712
Σύνολο 974717
Σύνολο Χρηστών95
Χρήστες 0
Επισκέπτες 95

Σύνδεση

 

Ο Καιρός

O καιρός σήμερα