ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό η ομάδα ρομποτικής «Stormbots» του σχολείου μας πήρε μέρος στον διαγωνισμό που διοργάνωνε ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστήμης WRO Hellas την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια.

Οι μαθητές διαγωνίστηκαν στην κατηγορία «Αρχιπέλαγος Αιγαίο» και δημιούργησαν δύο αυτοματισμούς που να δίνουν λύση σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά, χρησιμοποιώντας την γλώσσα προγραμματισμού Scratch και το kit ρομποτικής Lego WeDo 2.0.

Παρόλο που δεν κατάφεραν να προκριθούν στη τελική πεντάδα επέδειξαν ομαδικό πνεύμα, ευγενή άμιλλα και συνεργατικές δεξιότητες, αρετές πιο σημαντικές από οποιαδήποτε διάκριση και έπαινο.

Ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στους Αλεξάνδρα, Αλέξανδρο, Κατερίνα, Μαριτίνα, Όλγα και Χρήστο αλλά και στην δασκάλα Πληροφορικής Δελημπέη Ελένη που τα συνόδεψε σε αυτό το όμορφο ταξίδι. Ευχαριστούμε επίσης την κ. Κατερίνα Χιώτου γ(πρώην Υποδ/ντρια του 2ου Δημ. Σχ. Ευόσμου) για τη μακέτα που ετοίμασε με τα παιδιά μας.

Στατιστικά Ιστοσελίδας

Σήμερα 4152
Χθες5652
Τη βδομάδα 19185
Προηγούμενη βδομάδα 36550
Το μήνα 156897
Προηγούμενο μήνα 167958
Σύνολο 958280
Σύνολο Χρηστών36
Χρήστες 0
Επισκέπτες 36

Σύνδεση