Επίσκεψη Δ΄ τάξης στο εργοστάσιο των μπισκότων «Παπαδοπούλου»

Στα πλαίσια της Ευέλικτης Ζώνης με θέμα  «Διατροφή»,  επισκεφτήκαμε το εργοστάσιο μπισκότων «Παπαδοπούλου» στη Θεσσαλονίκη.

Τα παιδιά ενημερώθηκαν για την εξέλιξη των μπισκότων, είδαν το χώρο παραγωγής τους, έφτιαξαν μόνα τους μπισκότα, άλλα δοκίμασαν ζεστά μπισκότα κατευθείαν από το φούρνο.

Φεύγοντας ήταν όλα τα παιδιά κατενθουσιασμένα από αυτή την εμπειρία τους.

mpiskota1.jpg

Στο εργοστάσιο Παπαδοπούλου είδαμε τα εργαλεία που χρησιμοποιούν για να κάνουν τα μπισκότα, είδαμε φούρνους μεγάλους και πολλά μηχανήματα. Μας έκανε εντύπωση που σε κάθε δωμάτιο υπήρχαν πολλοί υπάλληλοι. Μας άρεσε όταν τρώγαμε ζεστά μπισκότα που βγήκαν από το φούρνο.

 

Πολύ μεγάλη εντύπωση μας έκανε πως τόσα πολλά μπισκότα ψήνονται κάθε μέρα.                                                                                           Γιώτα - Στυλιανή

Όταν πήγαμε επίσκεψη στα μπισκότα Παπαδοπούλου μου άρεσε πάρα πολύ, γενικά όλη η επίσκεψη. Είδαμε πώς γίνονται τα μπισκότα, από την αρχή έως το τέλος και παίξαμε ένα φανταστικό παιχνίδι.

Φτιάξαμε τα δικά μας μπισκότα και αφού τελειώσαμε την ξενάγηση, πήγαμε σε μία αίθουσα, κάναμε το γύρο του κόσμου σε μια μέρα και τέλος παίξαμε κι ένα παιχνίδι.                                                                Κωνσταντίνος Α. -  Μαρία Π.

mpiskota2.jpg

Μας άρεσε πολύ η ξενάγηση και η βόλτα με το αερόστατο, με το φίλο μας τον κύριο Μπισκοτένιο.

Απορήσαμε πώς άντεχαν αυτή την ωραία μυρωδιά και δεν λαχταρούσαν να φάνε τα μπισκότα!!                                                        Κωνσταντίνα - Δήμητρα

Μου άρεσε που είδαμε το0υς μεγάλους φούρνους που ήταν 47 πόδια. Επίσης όταν φτιάχναμε μπισκότα σε σχήμα ζώου (ελάφι, σκίουρο, σαλιγκάρι κ.ά.)

Μιλήσαμε με τον κύριο Μπισκότο, δοκιμάσαμε μπισκότα, παίξαμε παιχνίδια και πολλά άλλα που θα μου μείνουν αξέχαστα!!!

                                                                                    Αναστάσης ? Δέσποινα

Εντύπωση μας έκανε ότι υπάρχουν πολύ μεγάλοι φούρνοι και το ότι είχε διαφορετικά μηχανήματα που το καθένα έκανε τη δική του δουλειά.

Ακόμα μας άρεσε που φτιάξαμε μπισκότα. Ήταν τέλεια!!!

                                                                                                Αλεξάνδρα ? Σωτήρης

Πιο πολύ μου άρεσε εκεί όπου μας μιλούσε ένα μπισκότο και μας έλεγε την ιστορία του.

Περισσότερο μου άρεσαν οι φούρνοι, γιατί έψηναν σε πολύ λίγα λεπτά εκατομμύρια μπισκότα.                                            Ευφροσύνη ? Γιώργος Τ.

Σ? αυτή την εκδρομή περάσαμε τέλεια. Ήταν πολύ ωραία και μάθαμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Μας έκανε εντύπωση το ταξίδι του μπισκότου μέχρι να έρθει στη χώρα μας. Περάσαμε πολύ ωραία και σας προτείνουμε, φίλους και συμμαθητές μας, να πάτε.

Μου άρεσε η γεύση από τα μπισκότα.                             Χριστίνα ? Μαρία

mpiskota3.jpg

mpiskota4.jpg

Αυτή η εκδρομή ήταν αξέχαστη. Τα μπισκότα, οι φούρνοι ? ήταν παράξενα. Αλλά μου άρεσε πολύ όταν μας έδιναν μπισκότα να δοκιμάσουμε την ώρα που έβγαιναν.

Μου άρεσε που παίξαμε παιχνίδια, φάγαμε μπισκότα και το καλύτερο ? είδαμε πώς τα φτιάχνουν. Ακόμη, φτιάξαμε τα δικά μας μπισκότα.

                                                                                                Εύη -  Εντουέσα

Εντύπωση που έκαναν οι μεγάλοι φούρνοι που έψηναν εκατομμύρια μπισκότα σε δευτερόλεπτα και μου άρεσε όταν φτιάχναμε δικά μας μπισκότα.

Ήταν τέλεια αυτή η εκδρομή! Περάσαμε ωραία. Σας προτείνω να πάτε κι εσείς.                                                                           Νίκος -  Κωνσταντίνος

Η οργάνωση και η ησυχία ήταν αυτά που μ? εντυπωσίασαν περισσότερο. Ακόμα μου άρεσε που φτιάξαμε κι εμείς μπισκότα.

Στο εργοστάσιο μπισκότων είδαμε τα μηχανήματα, τις ζύμες και βέβαια τον κύριο Μπισκότο που μας ταξίδεψε. Μου άρεσαν όλα τα είδη μπισκότων.

                                                                                    Ελευθέριος ? Μάριος

 

Εντύπωση μου έκαναν οι μεγάλοι φούρνοι που έψηναν ατελείωτα μπισκότα.

Η περιπέτεια που κάναμε και τα κουλουράκια που φτιάξαμε ήταν η καλύτερη εμπειρία.                                                                                  Παρασκευάς ? Ζήσης

Μου άρεσε που έμαθα τι υλικά χρειάζονται για να γίνει ένα μπισκότο. Πριν φύγουμε, μας έδωσαν ένα κουτί γεμάτο μπισκότα. Αυτή τη μέρα δεν θα την ξεχάσω ποτέ.

Εντύπωση μου έκανε η στολή αυτών που εργάζονταν στα μπισκότα και πόση ώρα χρειάζονταν για να φτιαχτεί ένα μπισκότο παλιά και πόση ώρα χρειάζεται σήμερα.

Τα μπισκότα με τη σοκολάτα  ήταν το πιο εντυπωσιακό που είδα.

                                                                        Βασίλης ? Κωνσταντίνος Τ. - Μάρκος

mpiskota6.jpg

Στατιστικά Ιστοσελίδας

Σήμερα 3112
Χθες3739
Τη βδομάδα 25326
Προηγούμενη βδομάδα 47805
Το μήνα 171908
Προηγούμενο μήνα 155354
Σύνολο 1288348
Σύνολο Χρηστών63
Χρήστες 0
Επισκέπτες 63

Σύνδεση